Om HS XDm

HS Produkt d.o.o…

..blev grundlagt i 1991, efter det første demokratiske valg i Republikken Kroatien. Siden sin grundlæggelse har virksomheden været beliggende i Ozalj og ligger omkring 50 km fra den kroatiske hovedstad, Zagreb. I begyndelsen af 2001, efter den internationale succes for vores mest berømte pistol, HS 2000 og større efterspørgsel efter produktion på det globale marked, flyttede virksomheden sin produktion til Karlovac.

HS pistol serien er tredje linje halvautomatiske håndvåben fremstillet ved HS Produkt og dets koncept er baseret på viden og erfaring båret ud af tidligere modeller. De to første modeller blev PHP en HS 95, der blev fremstillet i den kroatiske uafhængighedskrig og leveret til Forsvarsministeriet.

I midten af 2001 blev en langsigtet kontrakt indgået med det amerikanske selskab Springfield Inc, den vigtigste repræsentant for HS Produkt til det nordamerikanske marked. Efter det første år af et vellykket samarbejde og tilfredsstillende høje kvalitets standarder, efterspørges nu af hele det amerikanske marked (Springfield Inc. leverer til amerikansk politi, militær og FBI med sine produkter) få kendskab til markedet med vores produkter, samt effektiv markedsføring og kommercielle resultater var hermed opnået.

Siden begyndelsen af samarbejdet med den førnævnte partner har HS Produkt opnået den højeste salgs vækst på håndvåben i verden, og Springfield har den højeste import fra en enkelt fabrik i historien til USA. HS Produkt eksporterer 95% af sine produkter til det amerikanske marked.

Dens håndvåben blev stemt til at være (GUN OF THE YEAR) i USA i 2003, 2006, 2009 og 2013.

En anden indikator for kvalitet har været henlæggelsen af en NSN (NATO Stock Number – NATO Code), hvorved produkter fra HS Produkt (HS håndvåben og VHS rifler) er blevet tildelt samme status i det system, som NATO-landene betegner for våben.

HS Produkt har også ISO 9001: 2000 / EN ISO 9001: 2000 certifikat for udvikling og fremstilling af håndvåben og håndvåben dele samt fremstilling af geværer og dets reservedele herunder anerkendelse af IZVORNO Hrvatsko (produceret i Kroatien) for høj kvalitets standarder. Selskabet har i en årrække været den største eksportør til USA og blev tildelt den Zlatni Kljuc (Den Gyldne Nøgle) og Zlatna Kuna
(Den Gyldne Kuna).

Bortset fra fremstillings virksomhed af halv automatiske håndvåben i HS Produkt er også kendt for sin fremstilling af stormgevær VHS, hvilket er standard tjeneste riffel i det Kroatiske Forsvarsministerie. VHS-stormgevær produceres i’bullpup’ version ved at bruge 5,56 × 45 mm kaliber. Den stormgevær har også tilføjelser såsom granatkaster, optisk sigte med rød prik og syns forstærker, som også produceres af HS Produkt.

I dag har HS Produkt en produktions facilitet til at udnytte de nyeste teknologier til produktion af infanteri våben og er en af de største pistol produktions fremstiller i verden.

Forvent – Det Bedste
God fornøjelse

Kontak os her

4 + 13 =